VIDEO Incident armat într-un aeroport din Statele Unite/ Cel puţin cinci persoane au murit

Cel puţin cinci persoane au fost ucise, iar numeroase altele au fost rănite în incidentul armat produs vineri în incinta Aeroportului Fort Lauderdale din statul american Florida, afirmă surse citate de NBC News.

6768 afișări
Imaginea articolului VIDEO Incident armat într-un aeroport din Statele Unite/ Cel puţin cinci persoane au murit

Incident armat într-un aeroport din Statele Unite

Focuri de armă au fost semnalate, vineri, în incinta Aeroportului Fort Lauderale din Florida, cel puţin şase persoane fiind rănite, relatează presa americană.

Sute de agenţi de poliţie au fost mobilizaţi pentru a răspunde atacului armat, iar presupusul autor al crimelor a fost arestat.

Ari Fleischer, fost purtător de cuvânt al fostului preşedinte american George W. Bush, a transmis prin Twitter că s-au auzit focuri de armă în aeroport şi că "toată lumea fuge".

"Acum totul s-a calmat, dar aeroportul este închis", a spus Ari Fleischer.

Atacul armat a avut loc în zona preluării bagajelor a Terminalului 2.

Sute de pasageri au fost evacuaţi pe pistă din cauza atacului.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici