VIDEO | Insula de coşmar a Europei unde copiii de imigranţi vor să se sinucidă: Sunt atât de traumatizaţi

Un număr alarmant de copii dintr-o tabără de emigranţi din Grecia, se sinucid sau se automutilează.

3276 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Insula de coşmar a Europei unde copiii de imigranţi vor să se sinucidă: Sunt atât de traumatizaţi

VIDEO: Copiii emigranţi care se sinucid într-o tabără din Grecia

Din ce în ce mai mulţi copiii din tabăra de emigranţi din insula Lesbos, Grecia se sinucid sau se automutilează, relatează BBC.

Tabără din insula Lesbos are o capacitate de 2.000 de oameni, totuşi acolo trăiesc aproximativ 18.000 de persoane.

Din cauza suprapopulării, tabăra a fost descrisă ca având condiţii dezastruoase.

Cei care şi-au găsit refugiul în tabăra de pe coasta Greciei sunt familiile care au fugit din calea războiului. 

"Există aici copii de 10 ani, care sunt atât de traumatizaţi încât vor să se sinucidă. Nu avem un psiholog pentru copii. Deşi facem presiuni pentru a muta aceşti copii în Atena, asta nu se întâmplă, iar copiii rămân blocaţi aici.", a declarat Luca Fontana, membru Medici fără Frontiere.

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici