VIDEO Intrus în casa guvernatorului din Massachusetts. De ce a intrat bărbatul în timp ce locatarii dormeau

  • Un bărbat a intrat în casa guvernatorului din Massachusetts
  • Bărbatul a lăsat un plic cu documente în casa guvernatorului
  • Avocatul bărbatului spune că nu intenţiona să rănească pe nimeni
393 afișări

Lane Forman, un bărbat în vârstă de 59 de ani a fost arestat, după ce a intrat în caza guvernatorului din Massachusetts. Guvernatorul Charlie Baker s-a trezit cu intrusul în casa sa, în timp ce el şi familia dormeau, iar un poliţist era în parcare.

Lane Forman a intrat pe o uşă descuiatăt şi a lăsat un plic înăuntru, arată raportul Poliţiei. Când ofiţerul l-a văzut pe bărbart plecând din casă şi l-a chestionat, el a spus „Charlie mi-a spus să aduc plicul aici”. Încă nu se ştie ce documente conţinea.

Forman a pledat nevinovat. Cauţiunea lui a fost stabilită la 5.000 de dolari şi i s-a interzis să se apropie de guvernator şi familia lui. I se va realiza, de asemenea, evaluarea competenţelor. Avocatul lui a spus că bărbatul doar lăsa guvernatorului nişte poze şi documente despre care credea că îi vor folosi, dar nu intenţiona să îi facă rău.

„Toată lumea e în siguranţă, doar asta contează, nu voi vorbi mai multe”, a spus Charlie Baker, guvernatorului din Massachusetts.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici