VIDEO Milenialii din SUA nu renunţă la dezmăţul de primăvară: "Dacă iau corona, asta e. Nimic nu mă poate opri din petrecut"

Mii de oameni din Florida par să ignore distanţarea socială recomandată în timpul pandemiei de coronavirus. În ciuda sfaturilor de la experţii în sănătate, plajele din Florida sunt pline de petrecăreţi atraşi de vremea frumoasă de afară, relatează CBS News.

2626 afișări
Imaginea articolului VIDEO Milenialii din SUA nu renunţă la dezmăţul de primăvară: "Dacă iau corona, asta e. Nimic nu mă poate opri din petrecut"

FOTO: CBS NEWS

La începutul săptămânii preşedintele Donald Trump a anunţat un set de recomandări pentru cetăţeni menit să reducă răspândirea virusului. Una dintre recomandări era evitarea întălnirilor în grupuri mai mari de 10 persoane.
 
"Daca iau corona, asta e. Nimic nu ma poate opri din petrecut", spune un tănar.
 
"Chestia asta îmi distruge vacanţa de primăvară. Ce să faci altceva aici în afară de a merge în baruri sau la plajă?", întreabă o tânără.
 
"Ce fac ei este foarte rău. Ne vrem banii înapoi. Virusul asta nu e aşa serios, sunt lucruri mult mai serioase în lume precum foametea sau sărăcia, despre asta trebuie să vorbim".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici