VIDEO Momentul exploziei din Beirut, surprins într-un interviu BBC. O jurnalistă a fost rănită

  • O înregistrare video a surprins momentul în care explozia loveşte biroul BBC din Beirut.
  • Reporterul BBC Maryem Taoumi îl intervieva pe Faisal Al-Aseel, manager de proiect la Agenţia Marocană pentru Energie Sustenabilă, când a avut loc explozia.
  • Biroul BBC din Beirut se află la aproximativ 1,5 kilometri distanţă de epicentrul exploziei.
11171 afișări
Imaginea articolului VIDEO Momentul exploziei din Beirut, surprins într-un interviu BBC. O jurnalistă a fost rănită

VIDEO. Momentul în care explozia loveşte biroul BBC din Beirut

O înregistrare video, publicată de BBC, a surprins momentul dramatic în care explozia din portul capitalei libaneze loveşte sediul televiziunii britanice din Beirut, care se află la aproximativ 1,5 km de epicentrul exploziei.
 

 
Jurnalista Maryem Taoumi era într-un apel video cu Faisal Al-Aseel, pe care îl intervieva, înainte de a se auzi zgomotul exploziei.
 
Urmează apoi un impact puternic, moment în care jurnalista cade şi ţipă. În tot acest timp, intervievatul şi colega lui privesc şocaţi scenele, rămânând fără cuvinte. Ulterior, pe video se vede cum Toumi îndreaptă camera aflată pe podea, sub birou.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici