(Video) Putin, grav bolnav? O filmare îl arată că tremură incontrolabil

Tremuratul incontrolabil al mâinilor este un simptom de Parkinson, scleroză, anxietate sau tiroidă hiperactivă.

10369 afișări
Imaginea articolului (Video) Putin, grav bolnav? O filmare îl arată că tremură incontrolabil

(Video) O filmare demonstrează că Putin este grav bolnav

Tremuratul mâinilor este un simptom al unor boli neurodegenerative precum Parkinson, tiroida hiperactivă, anxietate sau scleroza multiplă, scrie WebMD.  

Vladimir Putin a fost filmat zilele trecute într-o ipostază neobişnuită când l-a primit pe preşedintele Belarusului, Aleksander Lukaşenko. Preşedintelui rus îi tremurau incontrolabil mâinile.

Tremuratul incontrolabil poate fi declanşat şi din cauza momentelor de stres când persoana este epuizată psihic. Oricare ar fi diagnosticul, simptomele manifestate de liderul rus în ultimele luni arată că nu mai este apt medical pentru funcţia de preşedinte al Rusiei.

Ieri, Putin a ameninţat Occidentul cu atacuri nucleare fulgerătoare dacă intervenţia NATO  în Ucraina va ameninţa strategic Federaţia Rusă. Astfel de ameninţări cu anihilarea nucleară sunt caracteristice dictatorilor megalomani care suferă de instabilitate psihică, aidoma lui Kim Jong-un. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici