VIDEO Scene ca-n filmele de acţiune, în plină zi. Un bărbat a oprit spectaculos o maşină care se îndrepta cu viteză spre un grup de pietoni

  • O maşină a intrat cu viteză în perimetrul unei pieţe pietonale din Albania.
  • Gestul unui trecător a pus capăt posibilului „atac terorist”.
  • Bărbatul a sărit prin geamul vehiculului.
  • Suspectul în vârstă de 32 de ani ar fi condus maşina sub influenţa drogurilor.
11592 afișări
Imaginea articolului VIDEO Scene ca-n filmele de acţiune, în plină zi. Un bărbat a oprit spectaculos o maşină care se îndrepta cu viteză spre un grup de pietoni
Un bărbat a fost arestat după ce a intrat cu maşina într-o piaţă pietonală din capitala Albaniei, Tirana.
 
Deşi totul putea deveni cu uşurinţă o tragedie, un bărbat a intervenit curajos şi l-a împiedicat pe şoferul imprudent să accidenteze trecătorii. Imaginile au surprins momentul în care acesta s-a năpustit asupra geamului din dreptul şoferului pentru a prelua controlul maşinii. În urma intervenţiei sale, autovehiculul a fost oprit.
 
Localnicul a mărturisit că l-a bănuit pe şofer de intenţii teroriste, acesta ţintind mulţimea care aştepta la rând pentru a se vaccina în corturile amplasate în Piaţa Skanderbeg.
 
Potrivit unor surse din Poliţia albaneză, citate de BBC, suspectul în vârstă de 32 de ani conducea sub influenţa drogurilor.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici