Video şocant. Momentul în care principalul candidat la alegerile prezidenţiale din Brazilia este înjunghiat în timpul unei manifestaţii electorale

Principalul candidat în alegerile prezidenţiale din Brazilia, Jair Bolsonaro, a fost rănit în urma unui atac cu cuţit, în timpul unei manifestaţii electorale desfăşurate în oraşul Juiz de Fora, a relatat joi presa locală, citată de site-ul agenţiei Dpa. Imaginile surprinse din mulţime îl arată pe candidat în prim plan în momentul în care este înjunghiat, iar acesta se dezechilibrează, agonizând.

14333 afișări
Imaginea articolului Video şocant. Momentul în care principalul candidat la alegerile prezidenţiale din Brazilia este înjunghiat în timpul unei manifestaţii electorale

Video şocant care surprinde momentul în care principalul candidat la alegerile prezidenţiale din Brazilia este înjunghiat în timpul unei manifestaţii electorale

Poliţia a confirmat la scurt timp că Bolsonaro a fost rănit. Cotidianul O Globo relatează că rana nu este un gravă, însă Bolsonaro a fost transportat la spital.

"Este în stare bună, însă are şase copci la nivelul stomacului. Scopul atacului a fost de a îl asasina, cuţitul i-ar fi trebuit să ajungă în inimă, dar a realizat în ultima secundă, s-a mişcat şi a fost salvat", a declarat fiul candidatului, Flavio Bolsonaro. Un suspect a fost deja reţinut.

Jair Bolsonaro candidează la alegerile prezidenţiale din Brazilia, care vor avea loc pe 7octombrie, din partea Partidului Social Liberal.

Într-un sondaj de opinie, publicat joi, Bolsonero s-a situat pe primul loc având un procentaj de 22%.

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici