VIDEO Statul american California, afectat de 14 incendii simultane. 8.000 de persoane au fost evacuate

Flăcările au distrus deja aproximativ 30.000 de hectare, iar cel puţin 8.000 de persoane au fost evacuate în urma incendiilor ce au afectat statul California, informează Le Figaro.

656 afișări
Imaginea articolului VIDEO Statul american California, afectat de 14 incendii simultane. 8.000 de persoane au fost evacuate

VIDEO Statul american California, afectat de 14 incendii simultane

Aproape 5.000 de pompieri au fost desfăşuraţi la faţa locului.

La trei luni după ce statul California a anunţat încheierea secetei, ce s-a întins pe durata de cinci ani, California este afectată de incendii.

Sâmbătă, numai 10% din incendii au fost stinse.

În Santa Barbara, aproximativ 7.800 de hectare au fost înghiţite de flăcări.

Flăcările au distrus mai multe locuinţe şi ameninţă distrugerea principalelor infrastructuri, precum liniile de electricitate.

Coasta de vest a SUA este în fiecare vară afectată de incendii devastatoare.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici