VIDEO TERIFIANT. Momentul în care avionul cu 99 de oameni la bord s-a prăbuşit peste un cartier din Karachi. 97 de oameni şi-au pierdut viaţa

  • Un avion al Pakistan Internaional Airlines s-a prăbuşit înainte de aterizarea pe aeroportul din Karachi
  • 97 dintre cei 99 de oameni aflaţi la bord au murit
  • 91 de pasageri şi 8 membri ai echipajului se aflau în avion, un Airbus A320
4436 afișări
Imaginea articolului VIDEO TERIFIANT. Momentul în care avionul cu 99 de oameni la bord s-a prăbuşit peste un cartier din Karachi. 97 de oameni şi-au pierdut viaţa

VIDEO TERIFIANT. Momentul în care avionul cu 99 de oameni l-a bord s-a prăbuşit peste un cartier din Karachi. 97 de oameni şi-au pierdut viaţa

Un avion aparţinând Pakistan Internaional Airlines s-a prăbuşit ieri peste un cartier de case din oraşul Karachi. La bordul aparatului de zbor, un Airbus A320, se aflau 91 de pasageri şi 8 membri ai echipajului. Doar 2 oameni au supravieţuit.
 
Avionul decolase de la Lahore şi urma să aterizeze la Karachi, dar s-a prăbuşit cu câteva minute înainte de a atinge pista aeroportului.
 
În ultimul mesaj către turnul de control, pilotul a transmis că a pierdut motoarele.
 
Unul dintre cei doi supravieţuitori a povestit momentele de coşmar: "Totul ardea în jur. Nu vedeam pe nimeni, doar auzeam ţipetele".

ACCIDENT AVIATIC PAKISTAN - MOMENTUL PRĂBUŞIRII

Camerele de luat vederi montate pe mai multe clădiri din Karachi au surprins momentul şocant al prăbuşirii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici