VIDEO Tragedie evitată în ultima clipă. Un copil de 6 ani a fost salvat de pe şine, chiar înainte să fie zdrobit de tren

  • Un copil a fost salvat de pe şine de un angajat al gării Vangani, cu doar câteva clipe înainte de trecerea unui tren.
  • Imaginile înregistrate de camerele de supraveghere surprind momentele tensionate şi salvarea copilului.
  • Ministerul Căilor Ferate din India l-a recompensat pe angajatul feroviar Mayur Shelke pentru gestul eroic.
2723 afișări
Imaginea articolului VIDEO Tragedie evitată în ultima clipă. Un copil de 6 ani a fost salvat de pe şine, chiar înainte să fie zdrobit de tren

Tragedie evitată în ultima clipă. Sursă imagini: CNA Insider

Pericolele sunt la tot pasul, cu atât mai mult pentru cei mici, care se aventurează fără să fie conştienţi de posibilele consecinţe. Iar pentru un copil din India, o astfel de situaţie putea să-i fie fatală.

Camerele de supraveghere din gara Vangani, situată la aproximativ 70 de kilometri la est de Mumbai, au surprins întreaga scenă, relatează CNA Insider.
 
Băiatul în vârstă de 6 ani s-a îndepărtat de mama sa, care are deficienţe de vedere, şi a ajuns pe calea ferată, de unde nu mai putea reveni pe peron. Tensiunea creşte pe măsură ce un tren intră în gară, la doar câţiva metri de locul unde căzuse cel mic. 
 
Mayur Shelke, alertat de strigătele mamei, apare brusc în cadru, într-o goană disperată pentru a-l salva pe copil. Angajatul feroviar ajunge la timp, înainte ca trenul să-l zdrobească pe băieţel.
 
Imaginile au devenit virale pe Internet, unde Mayur Shelke, în vârstă de 30 de ani, a fost aplaudat şi numit „super-erou”.
 
Şi autorităţile sunt de aceeaşi părere. Bărbatul va fi răsplătit cu 50.000 de rupii pentru „curajul excepţional de care a dat dovadă”, după cum scrie Ministerul indian al Căilor Ferate într-o postare pe contul oficial de Twitter.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici