Video-ul cu peste 10 milioane de vizualizări pe TikTok: „Dacă eşti împotriva războiului, îmbrăţişează-mă”

În timp ce conflictul nu se opreşte şi bilanţul, în ceea ce priveşte vieţile umane şi costurile, devine din ce în ce mai dramatic, şi în Rusia sunt semne de intoleranţă faţă de războiul declanşat de Putin.

3044 afișări
Imaginea articolului Video-ul cu peste 10 milioane de vizualizări pe TikTok: „Dacă eşti împotriva războiului, îmbrăţişează-mă”

Video-ul cu peste 10 milioane de vizualizări pe TikTok: „Dacă eşti împotriva războiului, îmbrăţişează-mă”

După manifestaţiile din oraşele ruseşti, reprimate de poliţie, proteste răsar şi pe reţelele de socializare.

Este cazul lui Alex Medved, un TikToker rus foarte popular.

Băiatul a fost găsit cu un panou la intrarea în staţia de metrou din Moscova, Kolomenskaya, pe care scria: „Dacă eşti împotriva războiului, îmbrăţişează-mă”.

Mulţi trecători au acceptat să-l ia în braţe: femei, bărbaţi, copii... Un bătrân care i-a arătat o mână cu degetele amputate i-a răspuns tânărului: „Am văzut războiul”, apoi l-a îmbrăţişat.

Videoclipul a depăşit 10 milioane de vizualizări pe TikTok.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici