Viktor Orban: Ungaria nu va permite susţinerea protestelor pro-teroriste

Ungaria nu va permite niciun protest de susţinere a „organizaţiilor teroriste”, a declarat, vineri, premierul Viktor Orban, la un post de radio de stat maghir, potrivit Reuters: „Toţi cetăţenii maghiari ar trebui să se simtă în siguranţă, indiferent de credinţa sau originea lor”.

882 afișări
Imaginea articolului Viktor Orban: Ungaria nu va permite susţinerea protestelor pro-teroriste

Viktor Orban: Ungaria nu va permite susţinerea protestelor pro-teroriste

„Este şocant că există proteste de simpatie care susţin teroriştii în toată Europa”, a declarat Orban, referindu-se la protestele violente după ce Hamas a atacat Israelul.

Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, este aliat al liderului israelian Benjamin Netanyahu şi a declarat că Israelul are dreptul să se apere, dar a adăugat că este important ca acest conflict să nu se extindă în alte ţări, destabilizând întreaga regiune.

„Au existat tentative (n.r. de proteste pro-teroriste) chiar şi în Ungaria”, a spus Orban. „Dar nu vom permite proteste de simpatie care să susţină organizaţii teroriste, deoarece acest lucru ar implica o ameninţare teroristă la adresa cetăţenilor maghiari”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici