Violenţe în zonele afectate de inundaţii din India

Cel puţin 30 de persoane au fost rănite în estul Indiei, unde victimele inundaţiilor, care solicită alimente şi îmbrăcăminte, s-au confruntat cu poliţia, au relatat, sâmbătă, martori oculari şi surse oficiale, citate de Reuters.

1 afișare
Imaginea articolului Violenţe în zonele afectate de inundaţii din India

Violenţe în zonele afectate de inundaţii din India

Sute de mii de persoane au rămas fără locuinţe în urma celor mai grave inundaţii înregistrate în ultimele decenii în sudul Asiei şi s-au plâns că încă nu au primit ajutoare, în timp ce politicienii şi oficialităţile locale au fost surprinse deturnând stocuri de hrană.

Poliţia a folosit bastoanele din dotare pentru a-i dispersa pe localnicii care s-au bătut, vineri seara, pentru alimente şi ajutoare în districtele Begusarai şi Nalanda din Bihar, grav afectate de ploile musonice din ultima perioadă.

Victimele inundaţiilor au protestat sâmbătă faţă de acţiunea poliţiei, obligând autorităţile să transfere mai mulţi oficiali implicaţi în distribuirea ajutoarelor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici