Vizită controversată în Marea Britanie. Preşedintele american Donald Trump, aşteptat de mii de protestatari la Londra | VIDEO

Mii de britanici au protestat marţi la Londra pe fondul vizitei efectuate de preşedintele american Donald Trump în Marea Britanie, însă numărul persoanelor care au participat la manifestaţii a scăzut faţă de numărul de oameni prezenţi la protestele organizate în urmă cu un an, relatează Reuters.

832 afișări
Imaginea articolului Vizită controversată în Marea Britanie. Preşedintele american Donald Trump, aşteptat de mii de protestatari la Londra | VIDEO

Mii de britanici au protestat la Londra pe fondul vizitei efectuate de Donald Trump

Protestarii au strigat şi au fluturat pancarte în timp ce premierul britanic Thersa May purta o discuţie cu Donald Trump.

Liderul opoziţiei britanice, Jeremy Corbyn, s-a adresat protestarilor, numind manifestaţiile o "personificare a ceea ce înseamnă o societate democratică".

În rândul britanicilor, Donald Trump este cel mai puţin preferat lider politic, doar 21% dintre cei intervievaţi de YouGov având o opinie pozitivă despre el.

 

Taguri:
m.britanie,
proteste,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici