Vladimir Putin, afectat de decesul antrenorului său de judo

Preşedintele rus Vladimir Putin a prezentat miercuri condoleanţe familiei fostului său profesor de judo, sportul său preferat, aducându-i un omagiu lui Anatoli Rahlin, un "bărbat puternic" şi "mentor atent".

26 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin, afectat de decesul antrenorului său de judo

Vladimir Putin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am aflat cu tristeţe profundă despre decesul lui Anatoli Solomonovici Rahlin. Este o mare pierdere, o pierdere ireparabilă pentru noi toţi", a scris preşedintele rus în telegrama adresată apropiaţilor fostului său antrenor şi publicată pe pagina de internet a Kremlinului.

"Anatoli Solomonovici era un om puternic, voluntar, cultivat şi binevoitor. Era respectat şi iubit de colegi, de prietenii şi, bineînţeles, de elevii săi, pentru care Anatoli Solomonovici era un adevărat profesor, un mentor atent, atât în sport, cât şi în viaţă", a adăugat Putin.

"Amintirea despre Anatoli Solomonovici Rahlin va rămâne veşnic în inimile noastre", a încheiat preşedintele rus.

Vladimir Putin este un mare amator de sport şi are centura neagră la judo.

Potrivit Federaţiei Ruse de Judo, Anatoli Rahlin, primul antrenor al lui Vladimi Putin, a murit în vârsta de 75 de ani, în urma unei maladii îndelungate.

Presa rusă a informat că Rahnin l-a antrenat pe Putin în decursul a mai mult de zece ani.

În mai, preşedintele rus i-a înmânat lui Rahlin, un ordin de onoare pentru succesele sale în judo.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici