Vladimir Putin: Explozia de la Sankt-Petersburg este un act terorist

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat, joi, că explozia produsă în supermarketul Perekrestok, aflat în nord-estul oraşului Sankt-Petersburg, este rezultatul unui act de terorism, relatează site-ul cotidianului The Independent.

1522 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin: Explozia de la Sankt-Petersburg este un act terorist

Vladimir Putin: Explozia de la Sankt-Petersburg este un act terorist

"Ştiţi cu toţii atacul terorist care a fost desfăşurat în Sank-Petesburg ieri şi că Serviciul Federal de Securitate a prevenit, recent, un nou atentat", a afirmat Vladimir Putin, vorbind în cadrul unei ceremonii de decorare a personalului militar şi femeilor care au ajutat în Siria.

Oficialul rus a menţionat că, totuşi, situaţia securităţii naţionale ar fi mult mai instabilă dacă cetăţenilor ruşi, care au luptat cu organizaţia teroristă Stat Islamic, li s-ar permite să se întoarcă acasă.

Cel puţin zece persoane au fost rănite în urma exploziei de miercuri, unii dintre ei fiind imediat transportaţi la spital.

Comisia de investigaţie a informat că un dispozitiv improvizat, care conţineau 200 de grame de TNT, a explodat într-unul spaţiu de depozitare.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici