Vladimir Putin, "extrem de îngrijorat" de situaţia din Ucraina, cere încetarea luptelor

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, este "extrem de îngrijorat" de intensificarea crizei din Ucraina, cerând ambelor părţi să înceteze confruntările, afirmă purtătorul său de cuvânt, Dmitri Peskov, citat de site-ul agenţiei TASS.

4671 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin, "extrem de îngrijorat" de situaţia din Ucraina, cere încetarea luptelor

Vladimir Putin (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Preşedintele Vladimir Putin este extrem de îngrijorat de situaţia din estul Ucrainei şi cere ambelor părţi să înceteze luptele", a declarat Dmitri Peskov.

Zeci de persoane au fost ucise în ultimele zile în confruntările din estul Ucrainei, iar bilanţul total al conflictului separatist izbucnit în martie 2014 este de aproximativ 5.000 de morţi.

Pe fondul intensificării confruntărilor, Aleksandr Zaharcenko, liderul autoproclamatei "Republici populare Doneţk", a anunţat luni că va iniţia acţiuni pentru recrutarea a 100.000 de combatanţi separatişti.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici