Vladimir Putin nu-şi poate lua nici măcar o zi liberă din cauza programului imprevizibil - Kremlin

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, nu-şi poate lua nici măcar o zi liberă din cauza programului imprevizibil în perioada Sărbătorilor de Iarnă, susţine Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, pentru postul Rossiya 24, informează agenţia de ştiri Tass.

863 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin nu-şi poate lua nici măcar o zi liberă din cauza programului imprevizibil - Kremlin

Vladimir Putin nu-şi poate lua nici măcar o zi liberă din cauza programului imprevizibil - Kremlin

"Preşedintele nu are zile libere la modul tradiţional. Cred că preşedintele nu-şi poate permite nici măcar o zi întreagă de odihnă pentru că încă mai primeşte documente, ţara trăieşte în continuare. Este foarte frig într-o parte şi foarte cald în alta (...) există perturbări în transporturi şi, uneori, situaţia internaţională se dezvoltă nu în modul dorit", a declarat Peskov.

Oficialul a adăugat că "acest lucru nu se opreşte noaptea sau ziua".

Vladimir Putin este la al patrulea mandat de preşedinte al Rusiei, deţinând această funcţie din anul 2000, cu o întrerupere de patru ani între 2008 şi 2012, când a deţinut funcţia de prim-ministru.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici