Vladimir Putin: Rusia nu a avut altă opţiune decât să lanseze o operaţiune militară

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a declarat marţi că operaţiunea militară a Moscovei în Ucraina îşi va atinge, fără îndoială, obiectivele sale, anunţă Sky News.

36187 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin: Rusia nu a avut altă opţiune decât să lanseze o operaţiune militară

Vorbind la o ceremonie de decernare a premiilor la cosmodromul Vostochny din Rusia, liderul de la Kremlin a fost citat de agenţiile de presă ruseşti spunând că Moscova nu a avut „altă opţiune" decât să lanseze o operaţiune militară pentru a proteja Rusia.

Putin a mai spus că nu există „nicio îndoială" că operaţiunea militară a Kremlinului în Ucraina „îşi va atinge obiectivele", adăugând că o ciocnire cu forţele antiruseşti din Ucraina a fost „inevitabilă".

În timp ce războiul din Ucraina intră în cea de-a 49-a zi, Putin crede că forţele ruseşti acţionează „cu curaj şi eficienţă" şi folosesc cele mai moderne arme, a relatat agenţia de ştiri TASS.

În cadrul discursului, liderul rus a mai spus că ţara sa „nu poate fi izolată", potrivit agenţiei de ştiri RIA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici