Vladimir Putin s-a întâlnit cu premierul Israelului, pentru a discuta despre conflictul din Ucraina

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a întâlnit sâmbătă după-amiază, la Kremlin, cu premierul Israelului, Naftali Bennett, discuţiile referindu-se la conflictul militar din Ucraina.

9774 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin s-a întâlnit cu premierul Israelului, pentru a discuta despre conflictul din Ucraina

Naftali Bennett efectuează o vizită scurtă la Moscova, a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, citat de agenţia Interfax. "Discută despre situaţia din Ucraina", a precizat Dmitri Peskov.

Guvernul israelian a confirmat că Naftali Bennett se află la Moscova. "Premierul israelian a decolat dimineaţă spre Moscova, ca urmare a conversaţiei cu Vladimir Putin de miercuri", a comunicat Biroul premierului israelian, citat de cotidianul The Times of Israel. Naftali Bennett este însoţit la Moscova de ministrul Locuinţelor, Zeev Elkin, de Eyal Hulata, consilierul pentru Siguranţă Naţională, şi de consilierul pentru Afaceri diplomatice, Shimrit Meir.

Naftali Bennett i-a transmis în urmă cu câteva zile preşedintelui Vladimir Putin disponibilitatea de a intermedia eventuale negocieri pentru oprirea confruntărilor militare între Rusia şi Ucraina.

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a cerut Guvernului israelian, la începutul conflictului militar, să medieze eventuale negocieri de pace între Ucraina şi Rusia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici