Vladimir Putin şi Recep Tayyip Erdogan se întâlnesc la Ankara

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan va discuta o serie de subiecte privind Orientul Mijlociu cu omologul său rus, Vladimir Putin, pe 8 ianuarie, în cadrul vizitei pe care liderul de la Kremlin o va efectua în Turcia, a declarat Erdogan pentru CNN Turk, informează TASS

955 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin şi Recep Tayyip Erdogan se întâlnesc la Ankara

Vladimir Putin şi Recep Tayyip Erdogan se întâlnesc miercuri la Ankara

„În timpul întâlnirii, programată pentru 8 ianuarie, ne vom axa pe un număr important de subiecte, printre care şi situaţia din regiune şi proiectul TurkStream”, a declarat Erdogan.

Recent, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că Putin şi Erdogan se vor întâlni la începutul acestei luni şi vor participa la ceremonia de lansare a gazoductului TurkStream.

Ulterior, Ministerul turc de Externe a anunţat că ceremonia a fost programată pentru data de 8 ianuarie.

Erdogan a adăugat că speră ca, împreună cu Putin, să ajungă la o înţelegere privind o posibilă încetare a focului în provincia siriană Idlib, „astfel încât bombele să nu mai lovească casele civililor”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici