Volodimir Zelenski vrea să îl confrunte direct pe Vladimir Putin. Ministru de Externe: "Dacă Putin nu este speriat, să vină la întâlnire"

Ministrul ucrainean de externe, Dmytro Kuleba, a declarat luni că Ucraina doreşte discuţii directe între preşedintele Volodimir Zelenski şi preşedintele rus Vladimir Putin, deoarece Kievul ştie că Putin este cel care conduce la Moscova.

29755 afișări
Imaginea articolului Volodimir Zelenski vrea să îl confrunte direct pe Vladimir Putin. Ministru de Externe: "Dacă Putin nu este speriat, să vină la întâlnire"

Volodimir Zelenski vrea să îl confrunte direct pe Vladimir Putin. Ministru de Externe: "Dacă Putin nu este speriat, să vină la întâlnire"

"Ne dorim de mult timp o discuţie directă între preşedintele Ucrainei şi Vladimir Putin, pentru că înţelegem cu toţii că el este cel care ia deciziile finale, mai ales acum", a declarat el într-o emisiune televizată în direct.

"Preşedintelui nostru nu îi este frică de nimic, inclusiv de o întâlnire directă cu Putin", a adăugat Kuleba. "Dacă nici Putin nu este speriat, să vină la întâlnire, să se aşeze la masă şi să discute".

Ucraina şi Rusia au avut mai multe runde de negocieri. În urma discuţiilor neconcludente din Belarus de astăzi, negociatorul rus Leonid Slutsky a spus că o nouă rundă de discuţii va avea loc în curând, dar nu a oferit o dată exactă.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici