Washington DC, pregătit să facă faţă unui atac al susţinătorilor lui Donald Trump în ziua inaugurării

  • Fostul şef FBI, James Comey, a spus că autorităţile americane sunt pregătite pentru un atac
  • Miercuri va fi inaugurarea lui Biden şi Washington DC este în alertă
  • Autorităţiile sunt pregătite să oprească un atac ca cel de la Capitoliu
796 afișări
Imaginea articolului Washington DC, pregătit să facă faţă unui atac al susţinătorilor lui Donald Trump în ziua inaugurării

Washington DC, pregătit să facă faţă unui atac al susţinătorilor lui Donald Trump în ziua inaugurării

După evenimentele de la Capitoliu, autorităţile americane nu mai vor să fie luate prin surprindere. Forţele de ordine din Washington DC sunt în alerta pentru inaugurarea lui Joe Biden de miercuri.

Fostul şef FBI, James Comey, spune într-un interviu că Donald Trump tulbură apele şi democraţia Americii.

„Sunt îngrijorat pentru că există oameni înarmaţi, care cred că ţara le este furata şi, prin urmare, aplicarea legii în state trebuie să fie luată foarte în serios.

Ştiu că avem capacitatea de investigaţia şi capacitatea tactică de pe scenă pentru a proteja aceste locaţii, aşa că sunt optimist că ameninţarea va fi neutralizată, dar trebuie luată foarte, foarte în serios", a declarat fostul şef al FBI.

James Camey a fost dat afară din funcţie de Trump acum patru ani.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici