Whirlpool va retrage 15.200 de cuptoare cu microunde, în SUA, din cauza riscului de incendiu

Compania Whirlpool, cel mai mare producător de aparate casnice din lume, va chema pentru reparaţii 15.200 de cuptoare cu microunde care prezintă risc de incendiu, anunţă Departamentul american pentru Siguranţa Produselor (CPSC), conform site-ului agenţiei Reuters.

376 afișări
Imaginea articolului Whirlpool va retrage 15.200 de cuptoare cu microunde, în SUA, din cauza riscului de incendiu

Whirlpool va retrage 15.200 de cuptoare cu microunde, în SUA, din cauza riscului de incendiu

Scântei produse în timpul utilizării cuptoarelor riscă să aprindă o piesă din material plastic, a precizat CPSC.

Până în prezent, Whirlpool a primit sesizări privind cinci incidente - trei incendii în locuinţe şi două cazuri de miros fum - din cauza unor probleme la cuptoare cu microunde.

Nu este clar dacă modele de cuptoare cu microunde având probleme au fost comercializate de Whirlpool şi în afara Statelor Unite ale Americii.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici