Wizz Air devine primul operator de transport care reia zborurile dinspre Marea Britanie către Ungaria, Portugalia şi Spania

  • Wizz Air este prima companie aeriană care a reluat zborurile comerciale de pe aeroportul Luton din Londra.
  • Zborurile au fost reluate către destinaţii europene, inclusiv Budapesta, Sofia şi Lisabona.
  • De asemenea, Wizz Air intenţionează să reia zborurile către şi din Tenerife şi Tel Aviv, Israel, în săptămânile următoare, în aşteptarea restricţiilor de călătorie.
17098 afișări
Imaginea articolului Wizz Air devine primul operator de transport care reia zborurile dinspre Marea Britanie către Ungaria, Portugalia şi Spania

Wizz Air devine primul operator de transport care reia zborurile dinspre Marea Britanie către România, Ungaria, Portugalia şi Spania

Întrucât aeronavele aparţinând giganţilor aerieni easyjet, Ryanair şi British Airways, sunt obligate să rămână la sol din cauza pandemiei, viitorul industriei pare sumbru.

Însă Wizz Air un operator de transport bugetar permite acum pasagerilor să se ajungă în oraşele din estul Europei cu doar 26 de lire sterline.

Pasagerii Wizz Air au început să călătorească, dar au fost nevoiţi să folosească măşti de protecţie, să stea la doi metri unul de celălalt şi să nu mai poată comanda gustări în timpul zborurilor.

Compania maghiară low-cost este prima care reporneşte rutele comerciale dinspre Marea Britanie către mai multe destinaţii europene, precum Portugalia, Ungaria şi Bulgaria, dar nu şi spre România, unde zborurile sunt suspendate până pe 14 mai, în timpul stării de urgenţă.

De asemenea, Wizz Air intenţionează să reia zborurile către şi din Tenerife şi Tel Aviv, Israel, în săptămânile următoare, în aşteptarea restricţiilor de călătorie.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici