Zece persoane au fost ucise în India după prăbuşirea unei clădiri rezidenţiale

  • O clădire rezidenţială cu trei etaje, care urma să fie reparată, s-a prăbuşit în vestul Indiei luni dimineaţă, ucigând 10 persoane.
  • Accidentul s-a produs în jurul orei 3:40 (22:10 GMT duminică) în Bhiwandi, un oraş în apropiere de capitala financiară a ţării.
  • Echipele de salvare sunt formate din aproximativ 40 de persoane.
542 afișări
Imaginea articolului Zece persoane au fost ucise în India după prăbuşirea unei clădiri rezidenţiale

Profimedia

O clădire rezidenţială cu trei etaje, care urma să fie reparată, s-a prăbuşit în vestul Indiei luni dimineaţă, ucigând cel puţin opt persoane, au spus oficialii, potrivit ABC News.
 
Accidentul s-a produs în jurul orei 3:40 (22:10 GMT duminică) în Bhiwandi, un oraş în apropiere de capitala financiară a ţării, Mumbai. "Zece oameni au pierit, am salvat 11 persoane", a declarat pentru AFP un oficial din municipalitatea Thane, care supraveghează Bhiwandi.
 
Echipele de salvare sunt formate din aproximativ 40 de persoane. Şeful Forţei Naţionale de Răspuns la Dezastre (NDRF), Satya Narayan Pradhan, a declaratintr-o postare pe Tweeter că echipele specializate asistate de câinii caută „între 20 şi 25 de persoane care ar fi blocate sub dărâmături.”
 
Cauza accidentului este necunoscută, dar prăbuşirea clădirilor este ceva frecvente în India între iunie şi septembrie, în timpul sezonului musonic, cu precipitaţii abundente, care uneori slăbesc structurile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici