Zeci de copii răpiţi, cu vârste între 3 luni şi 15 ani, au fost salvaţi dintr-o casă din sudul Mexicului

  • 23 de copii au fost salvaţi dintr-o casă din sudul Mexicului
  • Copiii au fost răpiţi şi obligaţi să vândă diverse obiecte handmade
  • Trei femei au fost arestate pentru trafic de persoane
1061 afișări
Imaginea articolului Zeci de copii răpiţi, cu vârste între 3 luni şi 15 ani, au fost salvaţi dintr-o casă din sudul Mexicului

Oraşul San Cristóbal din Mexic Sursă foto: CNN

23 de copii au fost salvaţi după ce au fost răpiţi şi obligaţi să vândă obiecte handmade într-un oraş turistic din sudul Mexicului, scrie CNN. Copiii au fost eliberaţi dintr-o casă din San Cristóbal de Las Casas, statul federal Chiapas, din sudul Mexicului.  
 
Trei femei au fost arestate pentru trafic de persoane. Copiii aveau între 3 luni şi 15 ani şi au fost răpiţi din familiile lor şi obligaţi să muncească fiind ameninţaţi fizic şi abuzaţi psihic.  
 
Misiunea de salvare a început după ce procurorul general a lansat o căutare pentru Dylan Esaú Gómez Pérez, un copil care a dispărut pe 30 iunie în timp ce se afla într-o piaţă publică cu mama sa. Însă, autorităţile nu au confirmat dacă Dylan se afla printre copiii salvaţi.
 
Chiapas este cel mai sărac stat din Mexic, iar în 2017 a fost lovit puternic de un cutremur cu magnitudinea de 8,1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici