Zeci de locuinţe evacuate, după ce un bărbat a sunat la urgenţe şi a spus că a construit un reactor nuclear în propriul garaj. VIDEO

În jur de 40 de locuinţe din statul american Ohio au fost evacuate după ce un bărbat a sunat la serviciul de urgenţă 911, susţinând că a fost rănit în timp ce construia un reactor nuclear în propriul garaj, informează Daily Mail.

2389 afișări
Imaginea articolului Zeci de locuinţe evacuate, după ce un bărbat a sunat la urgenţe şi a spus că a construit un reactor nuclear în propriul garaj. VIDEO

Zeci de locuinţe evacuate, după ce un bărbat a sunat la urgenţe şi a spus că a construit un reactor nuclear în propriul garaj

Bărbatul, care ar avea între 25 şi 30 de ani, a declarat că încerca să construiască un generator în garajul său şi a menţionat „unde alfa” şi „accelerator de particule” în timpul convorbirii cu operatorul serviciului de urgenţă 911.

Ordinul de evacuare a fost emis pentru mai multe străzi din jurul casei sale, în timp ce geniştii, pompierii, paramedicii şi anchetatorii s-au grăbit să ajungă la faţa locului.

Autorităţile au afirmat că locuinţele au fost evacuate în urma unei „abundenţe de precauţie” şi nu cred că bărbatul încerca „să construiască ceva care ar fi fost periculos pentru cei din jur”.

După ce experţii au concluzionat că nu există niciun pericol în zonă, oamenii au fost lăsaţi să se întoarcă în casele lor, scrie Daily Mail.

Cel mai faimos caz de acest fel a avut loc în 1996, atunci când un elev pe nume David Hahn a provocat evacuarea a 40.000 de locuinţe după ce a construit propria sa sursă secretă de neutroni în şopronul din curtea casei sale.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici