Zeci de militari din Myanmar, ucişi în urma ciocnirilor cu rebelii în apropierea frontierei cu China

Zeci de militari din Myanmar au fost ucişi în urma unor ciocniri violente cu etnicii rebeli de-a lungul frontierei cu statul chinez, potrivit presei de stat locale, informează Reuters.

709 afișări
Imaginea articolului Zeci de militari din Myanmar, ucişi în urma ciocnirilor cu rebelii în apropierea frontierei cu China

Zeci de militari din Myanmar, ucişi în urma ciocnirilor cu rebelii în apropierea frontierei cu China

Peste 20.000 de persoane au traversat frontiera cu China în ultimele săptămâni pentru a încerca să migreze din cauza luptelor ce au loc în zona de nord a statului Myanmar.

Beijingul solicită încheierea unui armistiţiu între miliţiile etnice şi forţele de securitate din Myanmar.

”Au avut loc cel puţin 48 de ciocniri ce au dus la moartea a zeci de militari”, conform cotidianului Global New Light of Myanmar.

Publicaţia nu a oferit un bilanţ al numărului militarilor ucişi în operaţiunile Guvernului, între 6 şi 12 martie.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici