Zeci de persoane, inclusiv civili, ucise în bombardamente efectuate în Siria de coaliţia SUA

Cel puţin 42 de persoane, inclusiv 13 civili, au fost ucise în raiduri aeriene efectuate în estul Siriei de coaliţia antiteroristă internaţională coordonată de Statele Unite, anunţă organizaţia Observator Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), citată de postul Al-Arabiya.

1068 afișări
Imaginea articolului Zeci de persoane, inclusiv civili, ucise în bombardamente efectuate în Siria de coaliţia SUA

Zeci de persoane, inclusiv civili, ucise în bombardamente efectuate în Siria de coaliţia SUA

Bombardamentele au vizat ultimul fief al reţelei teroriste Stat Islamic, în localitatea Baghouz, situată în provincia siriană Deir Ezzor.

Conform organizaţiei Observator Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), raidurile aeriene au avut loc vineri seară.

Printre victime se numără combatanţi ai reţelei teroriste Stat Islamic, dar şi civili, inclusiv copii, precizează OSDO.

În această zonă au loc confruntări între grupul insurgent Forţele Democratice Siriene şi militanţi ai reţelei teroriste Stat Islamic. Coaliţia antiteroristă condusă de Statele Unite efectuează raiduri aeriene împotriva poziţiilor reţelei teroriste Stat Islamic.

Coaliţia antiteroristă nu a anunţat niciun bilanţ al victimelor, dar în general evită atacarea zonelor în care sunt civili.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici