Zeci de persoane rănite după ciocnirea a două trenuri în apropiere de Roma

Două trenuri de persoane s-au lovit, marţi dimineaţă, în zona Roma-Viterbo, la periferia nordică a capitalei Italiei, aproximativ 70 de persoane fiind rănite în accident, informează presa italiană.

47 afișări
Imaginea articolului Zeci de persoane rănite după ciocnirea a două trenuri în apropiere de Roma

Zeci de persoane rănite după ciocnirea a două trenuri în apropiere de Roma (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit site-ului ziarului La Repubblica, accidentul feroviar a avut loc pe ruta Roma-Civita Castellana-Viterbo. Primul tren se oprise din cauza unei defecţiuni la sistemul de închidere a uşilor, fiind lovit din spate de o altă garnitură care circula pe aceeaşi linie.

În urma coliziunii a rezultat avarierea ultimului vagon al primului tren şi locomotivei celeilalte garnituri.

Aproximativ 70 de persoane, majoritatea cu răni uşoare, au fost transportate la secţiile de urgenţă ale Spitalului universitar "Agostino Gemelli" din Roma.

La locul accidentului s-au deplasat echipe ale pompierilor şi Protecţiei civile.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici