Zelenski, agasat de translator. Preşedintele ucrainean îşi traduce singur discursul

  • Vizibil iritat de neîndemânarea traducătorului oficial aflat la conferinţa de presă, preşedintele ucrainean Voldomir Zelenski i-a preluat atribuţiile
  • Zelenski şi-a tradus singur comentariile în engleză, spre deliciul celor prezenţi
  • Preşedintele ucrainean a susţinut conferinţa de presă în compania preşedintelui turc Recep Tayyip Erdogan şi a secretarului ONU Antonio Guterres
29167 afișări
Imaginea articolului Zelenski, agasat de translator. Preşedintele ucrainean îşi traduce singur discursul

Sursa foto: Profimedia

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a răbufnit în timpul conferinţei de presă susţinute în compania preşedintelui turc Recep Tayyip Erdogan şi a secretarului Organizaţiei Naţiunilor Unite Antonio Guterres, nemulţumit fiind de eşecul traducătorului de a-i interpreta corect comentariile în engleză.

Este cunoscut faptul că preşedintele Zelenski preferă să vorbească ucraineană în public, dar acum a luat atitudine şi a tradus singur în engleză ce voia să transmită.


Momentul este surprins la minutul 20:52.

Întorcându-se spre interpret, Zelenski s-a adresat cu hotărâre: "Am tot spus în acest timp că nu putem rezolva nimic pentru că în fiecare zi vedem arme şi lupte din partea ruşilor. Mai întâi trebuie să ne recuperăm teritoriul şi pe urmă vom vedea ce vom face atunci. Şi am spus Slavă Ucrainei. Mulţumesc foarte mult”, afirmă iritat Zelenski.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici