Zelenski denunţă ultimele bombardamente ruseşti: „Oraşele noastre sunt supuse unor atacuri teroriste brutale”

  • Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski condamnă ultimele bombardamente lansate de ruşi
  • Trei civili şi-au pierdut viaţa în Herson loviţi de obuzele ruseşti
  • Zelenski trage un semnal de alarmă pentru că numărul victimelor civile creşte într-un ritm dramatic
2372 afișări
Imaginea articolului Zelenski denunţă ultimele bombardamente ruseşti: „Oraşele noastre sunt supuse unor atacuri teroriste brutale”

Sursa foto: MediafaxFoto

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a condamnat ultimele bombardamente efectuate de armata rusă şi le-a calificat drept atacuri teroriste fără precedent la adresa comunităţilor locale.

„Aş dori să sprijin toate oraşele şi comunităţile noastre care sunt supuse unor atacuri teroriste brutale. Vecinul malefic foloseşte o varietate de arme... pentru a distruge viaţa şi a nu lăsa nimic uman în urmă. Ruinele, resturile, găurile de obuz în pământ sunt un autoportret al Rusiei”

Ucraina a recucerit Hersonul în noiembrie, după aproape opt luni de ocupaţie rusă. Oraşul este acum bombardat constant de artileria rusă de pe malul opus al râului Nipru.

Trei persoane au fost ucise în Herson în timp mergeau la un magazin să îşi procure alimente. În Doneţk, o persoană a fost ucisă iar alte trei rănite în timpul bombardamentelor lansate în cursul zilei de ruşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici