Zelenski, după o discuţie cu Biden: "Trebuie să oprim agresorul cât mai curând"

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a anunţat, marţi seară, că a avut o nouă conversaţie cu omologul său american, Joseph Biden, despre sancţiunile impuse de Occident Rusiei şi despre asistenţa militară.

6944 afișări
Imaginea articolului Zelenski, după o discuţie cu Biden: "Trebuie să oprim agresorul cât mai curând"

Sursa foto: Hepta

"Tocmai am avut o conversaţie cu preşedintele Statelor Unite. Am discutat despre coordonarea de către SUA a sancţiunilor antiruse şi despre asistenţa militară pentru Ucraina", a declarat Volodimir Zelenski, marţi seară, prin Twitter.

"Trebuie să oprim agresorul cât mai curând posibil. Mulţumesc pentru susţinere", a subliniat preşedintele Ucrainei.

Casa Albă a transmis că discuţia preşedintelui Joseph Biden cu Volodimir Zelenski s-a concentrat pe "continuarea susţinerii pe care Statele Unite o acordă Ucrainei în eforturile de a se apăra de agresiunea Rusiei".

"Preşedintele Biden a evidenţiat ajutorul susţinut acordat de Statele Unite Ucrainei, inclusiv prin furnizarea de asistenţă în materie de securitate, prin susţinere economică şi ajutoare umanitare. Liderii au discutat despre modul în care Statele Unite, împreună cu aliaţii şi partenerii colaborează pentru a trage Rusia la răspundere, inclusiv prin impunerea de sancţiuni care produc deja impact asupra economiei ruse", a transmis Preşedinţia SUA, conform unui comunicat postat pe site-ul propriu şi vizualizat de MEDIAFAX.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ucraina,
sua,
rusia

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici