Zelenski: Ucraina nu poate învinge Rusia pe cont propriu

Ucraina nu poate învinge Rusia pe cont propriu, a spus, miercuri, într-un interviu acordat Sky News, preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski.

11189 afișări
Imaginea articolului Zelenski: Ucraina nu poate învinge Rusia pe cont propriu

Preşedintele Ucrainei a declarat, într-un interviu acordat Sky News, că ţara sa nu poate opri singură războiul cu Rusia şi a spus că naţiunile trebuie să acţioneze acum înainte de a fi „prea târziu”.

Volodimir Zelenski a vorbit cu reporterul Sky News din interiorul biroului său, din capitala Ucrainei.

Zelenski a reiterat apelul său pentru ca Occidentul, de a impune o zonă de interdicţie aeriană şi a acuzat că ţările sunt indecise în problema „închiderii” traficului aerian.

„Dacă sunteţi uniţi împotriva naziştilor şi a acestei terori, trebuie să închideţi (traficul aerian - n.r.). Nu aşteptaţi să vă întreb de mai multe ori, de un milion de ori. Închideţi cerul. Închideţi cerul şi opriţi bombardamentele", a spus preşedintele Ucrainei, făcând apel la liderii lumii să acţioneze mai repede.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
zelenski,
ucraina,
rusia

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici