Discoteca s-a mutat în stradă în Dublin, pe timp de pandemie. Imaginile au devenit virale

  • Mai multe clipuri video cu locuitorii unui cartier din Dublin dansând în stradă
  • Aceştia au respectat regula distanţării sociale, iar imaginile au devenit virale pe internet
  • Într-un clip, poliţiştii irlandezi contribuie la atmosferă cu semnale luminoase şi acustice
607 afișări
Imaginea articolului Discoteca s-a mutat în stradă în Dublin, pe timp de pandemie. Imaginile au devenit virale

Sursa foto: dublinlive.ie

Mai multe clipuri video cu locuitorii unui cartier din Dublin dansând în stradă au apărut pe reţelele de socializare. Atmosfera a fost întreţinută de DJ-i, care au ieşit în stradă echipaţi cu platane, boxe şi lumini.

La un moment dat, câţiva poliţişti contribuie la atmosferă cu semnalele luminoase şi acustice ale maşinilor de serviciu.

Oamenii au dansat în stradă respectând regula distanţării sociale, potrivit dublinlive.ie.

Imaginile au devenit virale, în numai 24 de ore fiind vizualizate de peste 70.000 de ori pe Facebook.

Irlandezii au arătat că, în pofida crizei provocate de pandemia de COVID-19, nu au uitat cum să se distreze. Şi, pentru că petrecerea a fost un succes, organizatorii vor să repete experienţa săptămânal, atât cât va ţine carantina naţională.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici