Healthcare Trends: De ce are nevoie România de un program de siguranţă naţională în Sănătate? Medicul Gabriel Mogoş, invitatul emsiunii de astăzi vine cu răspunsuri şi soluţii

  • Gabriel Mogoş, director medical al MogoşMed îţi spune de ce Medicina şi managementul sunt meserii complet diferite
  • Sănătatea, ca şi Educaţia, are nevoie de un program de siguranţă naţională care să fie viabil de continuat, indiferent de culoarea politică a guvernanţilor
  • Cât de atraşi sunt studenţii români de specializarea Chirurgie
821 afişări
Imaginea articolului Healthcare Trends: De ce are nevoie România de un program de siguranţă naţională în Sănătate? Medicul Gabriel Mogoş, invitatul emsiunii de astăzi vine cu răspunsuri şi soluţii

Healthcare Trends: Medicul Gabriel Mogoş

Medicul chirurg Gabriel Mogoş, directorul medical al clinicii private MogoşMed, este invitatul emsiunii Healthcare Trends de astăzi, realizată de Mediafax în parteneriat cu Banca Transilvania – Divizia pentru Medici. 
 
Cu o amplă experienţă în domeniul Chirurgiei, dar şi în Managementul medical, Gabriel Mogoş povesteşte despre diferenţa dintre meseria de medic şi cea de manager, dar şi despre experienţa sa de manager în domeniul medical în relaţia cu autorităţile.
 
Acesta aduce în discuţie şi problemele birocraţiei şi incompetenţei în administraţia publică, precum şi nevoia acută de respectare a unui program de siguranţă naţională în domeniile Sănătate şi Educaţie.
 
  • Care a fost experienţa de trecere a spitalelor CF din subordinea Ministerului Transporturilor în Ministerul Sănătăţii?
  • De ce este nevoie de oameni cu experienţă în managementul medical la conducerea autorităţilor din acest domeniu?
  • Cum a ajuns antibioticul remediul la care apelează românii?
  • Cu ce probleme chirurgicale ajung românii la medic?
 
La toate aceste întrebări răspunde astăzi, de la ora 13:00, medicul chirurg Gabriel Mogoş, directorul medical al clinicii private MogoşMed.
 
   

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici