Healthcare Trends: Motivul pentru care persoanele mici de înălţime au tendinţa de a sforăi mai mult decât restul oamenilor. Sfaturile unui medic primar Chirurgie ORL

  • Doctorul Iuliu Cătană, medic primar Chirurgie ORL, îţi spune când sforăitul devine o problemă care trebuie tratată
  • Ştiai că sedentarismul provoacă, de asemenea, şi probleme de somn?
  • Ce trebuie să ştie studenţii de la medicină care vor să se specializeze pe chirurgia ORL
2545 afişări
Imaginea articolului Healthcare Trends: Motivul pentru care persoanele mici de înălţime au tendinţa de a sforăi mai mult decât restul oamenilor. Sfaturile unui medic primar Chirurgie ORL

Healthcare Trends

 
Doctorul Iuliu Cătană, medic primar Chirurgie ORL, este invitatul emisiunii Healthcare Trends de vineri, ora 13:00, realizată de Mediafax în parteneriat cu Banca Transilvania – Divizia pentru Medici.
 
Fondator al cabinetului ”Dr. Cătană Iuliu ORL” şi al centrului de somnologie şi tratament chirurgical al sforăitului şi apneei de somn „Sforăit Center”, Iuliu Cătană îţi spune de ce trebuie să mergi la doctor atunci când îţi trezeşti parternerul din somn pentru că sforăi.
 
De asemenea, specialistul mai spune că persoanele mici de înălţime, care au gâtul mai scurt de regulă, sunt mai predispuse la sforăit, iar cei care sunt sedentari au şanse mai mari să aibă probleme de somnolenţă.
 
  • De ce sforăi mai tare atunci când bei alcool?
  • Care sunt cel mai frecvent întâlnite afecţiuni cu care vin pacienţii la medicul ORL?
  • Cum se recoltează corect un test pentru depistarea infecţiei cu virusul SARS Cov-2?
 
La toate aceste întrebări dar nu numai, va răspunde astăzi doctorul Iuliu Cătană, medic primar Chirurgie ORL, de la ora 13:00. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici