Jocurile Olimpice. România - Noua Zeelandă, miercuri, ora 11.30. Tricolorii se plâng de condiţii: ”Cazemata Sapporo!”

  • România dispută miercuri, de la ora 11.30, meciul decisiv pentru calificare, cu Noua Zeelandă, la Sapporo.
  • Condiţiile de cazare de la Sapporo i-au dezamăgit pe tricolori, nevoiţi să facă faţă unui regim cazon, impus de pandemie.
  • Pe contul oficial de Facebook, românii scriu despre faptul că nu pot folosi liftul după bunul plac.
1191 afișări
Imaginea articolului Jocurile Olimpice. România - Noua Zeelandă, miercuri, ora 11.30. Tricolorii se plâng de condiţii: ”Cazemata Sapporo!”

Sursafoto: Facebook Echipa nationala de fotbal a Romaniei

România dispută miercuri, de la ora 11.30, meciul decisiv pentru calificare, cu Noua Zeelandă, la Sapporo. După 1-0 cu Honduras şi 0-4 cu Coreea de Sud, tricolorii sunt pe ultimul loc în grupă. Foecare formaţie are câte 3 puncte, dar golaverajul României este cel mai slab.

Meciul se va disputa la Sapporo, acolo unde delegaţia tricoloră respiră greu. Condiţiile de cazare i-a supărat pe români. Pe contul de Facebook al FRF a fost postat un mesaj în care sunt descrise condiţiile de trai, lângă o fotografie cu un culoar lung.

”Cazemata Sapporo! La Keio Plaza, tokyotricolorii şi membrii staff-ului nu au voie să iasă din camere decât pentru masă şi antrenament, nu pot folosi singuri liftul (doar personalul organizatoric are controlul) şi au un singur culoar pe care pot circula, de la autocar la cameră şi retur!”, scrie pe contul oficial al echipei naţionale de fotbal a României.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici