Novak Djokovic, mai aproape de Golden Slam. Liderul mondial s-a calificat în semifinalele Tokyo 2020

  • Novak Djokovic s-a calificat joi în semifinalele turneului olimpic de tenis masculin de la Tokyo.
  • Liderul mondial l-a învins în mod categoric pe favoritul gazdelor, japonezul Kei Nishikori (69 ATP).
  • Djokovic şi-a propus ca obiectiv Golden Slam-ul (câştigarea celor 4 turnee de Grand Slam şi a titlului olimpic).
421 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovic, mai aproape de Golden Slam. Liderul mondial s-a calificat în semifinalele Tokyo 2020

Novak Djokovic s-a calificat în semifinale la Tokyo şi se menţine în cărţi pentru Golden Slam

Djokovic nu a pierdut niciun set în cele 4 meciuri de la turneul olimpic, iar joi a cedat doar 2 game-uri în faţa japonezului, pe care l-a depăşit cu 6-2, 6-0, după o oră şi 12 minute de joc.

Djokovic îl va întâlni în semifinală pe câştigătorul meciului dintre germanul Alexander Zverev (5 ATP) şi francezul Jeremy Chardy (68 ATP).

Novak Djokovic şi-a propus ca obiectiv anul acesta Golden Slam-ul, care constă în câştigarea tuturor celor 4 turnee de Grand Slam şi a titlului olimpic. Până acum sârbul a reuşit să se impună la Australian Open, Roland Garros şi Wimbledon.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici