VIDEO  Starul gimnasticii mondiale, Simone Biles a fost retrasă din finala olimpică pe echipe, după o ratare la sărituri

Starul gimnasticii mondiale, americana Simone Biles, a fost scoasă din finala pe echipe, după o eroare surprinzătoare la sărituri, în cadrul finalei olimpice feminine pe echipe, de la Jocurile Olimpice. Conform NCN, aceasta s-ar fi accidentat la gleznă.

2196 afișări
Imaginea articolului Starul gimnasticii mondiale, Simone Biles a fost retrasă din finala olimpică pe echipe, după o ratare la sărituri

Starul gimnasticii mondiale, Simone Biles a fost retrasă din finala olimpică pe echipe, după o ratare la sărituri

Sportiva de 24 de ani a făcut o greşeală importantă la sărituri şi a ajuns să execute un exerciţiu mult mai simplu decât cel planificat, ceea ce a făcut să fie notată doar cu 13,766.

Biles trebuia să execute o săritură Yurchenko cu două răsuciri şi jumătate, dar a renunţat în ultima secundă şi a executat doar o răsucire şi jumătate.

De asemenea, aterizarea lui Biles a fost imperfectă, acesta dezechilibrându-se şi evitând în ultimă instanţă să cadă.

Superstarul gimnasticii Simone Biles a fost retrasă din finala pe echipe şi trecută ca rezervă, după doar o singură rotaţie, săritura ei aducându-i cel mai mic punctaj primit de ea în întreaga carieră.

Simone Biles era aşteptată să conducă Statele Unite spre medaliile de aur în proba pe echipe

O ştire de ultim moment, furnizată de NCN, susţine că Biles s-ar fi accidentat la gleznă, motiv pentru care ar fi anunţat că nu mai poate continua.

Echipa americană continuă concursul fără Biles.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici