Video Străin în ţara ta I Carantină la Buşteni. Episodul 8 - “Fac exerciţii fizice, chiar dacă nu am spaţiu”

  • Adrian Lazăr, român în carantină: “Nu mi-a fost uşor să găsesc cele mai bune soluţii pentru exerciţiile fizice”.
  • Adrian Lazăr, român în carantină: “Am căldură sufletească, am căldură în cameră, am muşchii încălziţi”.
  • Adrian Lazăr a intrat în carantină la Buşteni vineri, 13 martie, ziua în care s-a întors din Italia.
193 afișări

S-a întors ninsoarea, iar Adrian Lazăr îţi arată cum se încălzeşte în cameră, în episodul de astăzi din “Străin în ţara ta I Carantină la Buşteni”.

Adrian Lazăr, român în carantină: „La Buşteni a revenit zăpada mai mult decât iarna. Temperatura nu e aşa de joasă. Să vedem dacă pot să-ţi arăt afară.”

„Cam aşa arată Buşteniul. Pe acoperiş se vede mai bine zăpada decât în curte.”

„Dacă tot n-am haine de iarnă, de zăpadă, am hotărât ca astăzi să fac puţine exerciţii în cameră.”

„Avem de toate căldură sufletească, căldură termică, tot ce ne trebuie.Pentru a încălzi şi muşchii, din păcate, trebuie să fac exerciţii inventate.”

„Acum o să-ţi arăt cam ce fac eu pe aici în momentele mele libere, bineînţeles că trebuie să-mi consult agenda înainte.”

„Fac abdomenele în pat şi rămân curat. Vei vedea un stil de flotări “carantiniste” de Buşteni… Cu accidente! Pentru genuflexiuni, în schimb, am destul spaţiu.”

Data viitoare, Adrian Lazăr îţi va spune ce a mai aflat „de la fereastră, de aici”, de la colegii din carantină: „Câţi au mai venit noi, câţi suntem în total, ce cazuri au plecat ca şi pozitive.”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici