Video Zona fricii. Român în Verona: Ca să treci cu bine de pandemie, ai nevoie de o conexiune bună la Internet

  • Ca să treci mai uşor de pandemie, e clar că ai nevoie de o conexiune bună la internet
  • Internetul e vital pentru munca de acasă, pentru cumpărături online şi plata facturilor, dar şi pentru temele copiilor
  • În Italia, profesorii trimit pe internet temele pentru elevi, iar apoi verifică rezultatele tot online
1986 afișări

Cred că ţi-e clar deja. Nu făina şi pastele, ci internetul e resursa cea mai importantă pe vreme de pandemie. Îl foloseşti să te ţii la curent cu ştirile, să plăteşti facturi şi multe altele. Robert, protagonistul seriei Zona Fricii, are nevoie de internet pentru conferinţe legate de muncă, dar şi pentru temele băiatului lui, Robin, în vârstă de 7 ani. 

Robin: „Primesc aici chestiile de la învăţătoare.”

De la începutul izolării în care a intrat Italia, Robin a primit pe mail cântece de învăţat, desene de făcut şi caligrafie de exersat.

„Ăsta este al doilea caiet şi profesoara mi-a dat să îmi fac temele. Uite, aici, aici şi am făcut şi aici.”

Temele sunt apoi verificate tot online. La fel e în toată Italia. O ţară care s-a adaptat noilor condiţii de trai în vremea pandemiei. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici