Audiere la DNA cu scandal pentru fostul director Unifarm: „Nu ţi-a fost, mă, ruşine?”/Cine i-a bătut obrazul

  • Fostul director Unifarm a fost audiat la DNA, marţi, în dosarul în care este suspectat că ar fi luat mită 760.000 de euro.
  • Adrian Ionel Eugen a fost pus faţă în faţă cu unul dintre denunţători.
  • Audierile vin după ce denunţătorul ar fi picat testul poligraf, susţin surse din anchetă.
  • La ieşire, fostul director Unifarm a susţinut încă o dată că este nevinovat.
12983 afișări
Imaginea articolului Audiere la DNA cu scandal pentru fostul director Unifarm: „Nu ţi-a fost, mă, ruşine?”/Cine i-a bătut obrazul

Audiere la DNA cu scandal pentru fostul director Unifarm FOTO Alexandra Pandrea/Mediafax

Au fost audieri cu scandal la DNA, marţi. Fostul director s-a întâlnit faţă în faţă cu unul dintre denunţători, Andre Jaderian.

La ieşire, însă, a fost aşteptat de protestatarul Marian Moroşanu, zis şi „Ceauşescu”. Acesta a început să-i ceară explicaţii în stilul caracteristic. Adrian Ionel Eugen a refuzat să vorbească despre audieri. Însă şi-a susţinut din nou nevinovăţia.

Audierile de astăzi vin după ce denunţătorul ar fi picat testul poligraf. Întrucât declaraţiile lor sunt în contradictoriu, aceştia au fost puşi faţă în faţă.

Adrian Ionel se află încă de pe 23 iunie sub control judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile. Este bănuit de anchetatori că ar fi luat mită în valoare de 760.000 de euro pentru a atribui contract de achiziţie de măşti. 

„760 de mii de euro. Nu ţi-a fost, mă, ruşine, mă, când ai pus mâna pe bani, mă?”, l-a întrebat protestatarul.

„Sunt nevinovat şi voi dovedi acest lucru”,a răspuns fostul director Unifarm, Adrian Ionel Eugen.

„A reieşit, spun eu, că denunţătorul a minţit. Aşa cum, de altfel, a rezultat şi în urma testului poligraf. A minţit de sus până jos”, a declarat avocatul fostului director Unifarm, Alexandru Morărescu. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici