Bărbatul care a atacat un şofer cu o crosă de golf va fi cercetat în libertate

  • Bărbatul care a atacat un şofer cu o crosă de golf a fost plasat sub control judiciar.
  • Incidentul s-a produs duminică pe o stradă din Bucureşti, iar agresorul a fost identificat marţi.
  • Poliţiştii o caută şi pe însoţitoarea agresorului.
610 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care a atacat un şofer cu o crosă de golf va fi cercetat în libertate

Bărbatul care a atacat un şofer cu o crosă de golf va fi cercetat în libertate

Judecătorii au decis miercuri să-l plaseze sub control judiciar pentru 60 de zile pe bărbatul care duminică a atacat un şofer cu o crosă de golf.

Bărbatul de 30 de ani a fost identificat marţi şi iniţial a fost reţinut. Agresorul este cercetat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe.

În paralel, poliţiştii o caută pe însoţitoarea bărbatului. Aceasta a lovit cu piciorul maşina victimei şi apoi a scos din maşină un obiect ascuţit.

Poliţiştii au identificat şi victima agresiunii. Este un bărbat de 35 de ani care a fost audiat şi a depus o plângere penală.

Incidentul a avut loc duminică, în mijlocul unei străzi din Bucureşti. Agresorii, un bărbat şi o femeie, au lovit maşina cu picioarele şi cu o crosă de golf, fără ca victima aflată la volan să reacţioneze. Scenele violente au fost filmate de alt şofer.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici