Diplomatul german acuzat de crimă în Brazilia va fi eliberat. De ce a luat Curtea Federală această decizie

  • Trimisul consular german din Rio de Janeiro a fost acuzat că şi-a bătut soţul până la moarte
  • Un tribunal brazilian a solicitat ca Uwe H. să fie eliberat din arest preventiv
  • Procurorii au ratat termenul limită pentru depunerea acuzaţiilor în acest caz, astfel se explică decizia curţii de a-l repune în libertate pe diplomatul german
789 afișări
Imaginea articolului Diplomatul german acuzat de crimă în Brazilia va fi eliberat. De ce a luat Curtea Federală această decizie

Sursa foto: Profimedia

Consulul german aflat în arest preventiv pentru că şi-ar fi ucis soţul în locuinţa lor din Rio de Janeiro a fost eliberat de un tribunal brazilian, după ce procurorii au ratat termenul limită pentru depunerea acuzaţiilor.

Uwe H. a fost acuzat că şi-a ucis soţul belgian la începutul lunii august, după ce poliţiştii chemaţi la faţa locului l-au reţinut pentru investigaţie. Diplomatul german a declarat autorităţilor că soţul său belgian s-a îmbolnăvit brusc, s-a prăbuşit şi-a murit. În urma cercetării, a rezultat că soţul decedat a avut parte de o moarte violentă, pe corpul acestuia fiind descoperite răni atât vechi, cât şi noi. Până la momentul decesului, cei doi formau o pereche de mai bine de 20 de ani.

Sângele bărbatului decedat a fost găsit împroşcat peste tot în reşedinţă. Autopsia relevat cauza morţii: o lovitură puternică în cap.

Autorităţile braziliene au stabilit că victima a fost supus unor vătămări fizice extreme în ultimele zile ale vieţii sale.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici