Doi procurori au fost transferaţi la Direcţia Generală Anticorupţie

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a admis, joi, transferul a doi procurori la Direcţia Generală Anticorupţie (DGA).

5 afișări

Procurorul Mircea Petrescu (cel care a emis mandate de arestare pentru jurnalistul Andrei Gheorghe) şi Lucian Doxan (cel care a dat neînceperea urmăririi penale în cazul casei din strada Mihăileanu a lui Traian Băsescu) au solicitat detaşarea la Direcţia Generală Anticorupţie din cadrul Ministerului Internelor şi Reformei Administrative.

Cererile au fost admise, iar cei doi vor fi detaşaţi pentru trei ani la DGA, al cărei şef este procurorul Irinel Păun, transferat şi el de la Direcţia Naţională Anticorupţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici