Video Doi traficanţi de droguri, arestaţi după ce au fost prinşi vânzând 2200 pastile de ecstasy

Doi bărbaţi din Oradea, respectiv Satu Mare au fost arestaţi de Tribunalul Bihor, după ce au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să plaseze în Oradea 2.200 de pastile de ecstasy, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, şeful BCCO Oradea, comisarul şef Nicolae Stamate.

6 afișări

Potrivit şefului Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Oradea, comisarul şef Nicolae Stamate, cei doi cetăţeni români, în vârstă de 33, respectiv 43 de ani, au încercat să plaseze cele 2.200 de pastile de ecstasy cu logo-ul ”Motorola” şi ”Săgeata”, pentru care pretindeau suma de 12.000 de euro.

”Din cercetările pe care le-am efectuat rezultă că cei doi traficanţi au procurat întreaga cantitate de droguri din Ungaria, unde locuiau fără forme legale de zece ani şi au încercat să le plaseze la Oradea în timpul sărbătorilor de iarnă, planul lor fiind însă dejucat de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea şi procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Bihor. Au fost prinşi în flagrant pe 23 decembrie, în timp ce încercau să le vândă”, a declarat Stamate.

Cei doi presupuşi traficanţi de droguri au fost reţinuţi de procurorii DIICOT Bihor, iar magistraţii Tribunalului Bihor au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru trafic de droguri de mare risc.

Conform sursei citate, cercetările au fost extinse şi se lucrează în colaborare cu poliţiştii maghiari pentru a găsi sursa drogurilor şi pentru a-i prinde pe ceilalţi membri ai filierei.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei doi riscă pedepse cu închisoarea între 15 şi 25 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici