Elena Udrea rămâne în arest în Bulgaria

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, condamnată la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute, rămâne în continuare în arest în Bulgaria, potrivit deciziei de miercuri a instanţei.

1465 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea rămâne în arest în Bulgaria

Elena Udrea rămâne în arest în Bulgaria

Elena Udrea rămâne în arestul din Blagoevgrad, unde este de aproape două luni, după ce instanţa bulgară a decis o nouă amânare.

Elena Udrea a fost adusă în faţa magistraţilor, unde a spus că nu vrea să fie extrădată în România şi a invocat condiţiile din penitenciarele româneşti.

Udrea a spus că este convinsă în continuare că este arestată ilegal.

Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute. Ea a plecat din ţară înainte de pronunţarea deciziei şi a fost oprită de autorităţile bulgare la graniţa cu Grecia. Ulterior, fostul ministru a fost reţinut de autorităţile bulgare şi a solicitat să nu fie extrădat, dând vina pe condiţiile din sistemul penitenciar din România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici